22. okt, 2020

Alt var så mye bedre før jeg ble utbrent!


Ikke sant? Dette tenker du sikkert ofte, hvis du er sånn som jeg var i 2012.


Jeg lå på sofaen, orket ingenting, grein av den minste påkjenning, ble rørt av alle som viste meg omsorg, men hadde null energi. Jeg hadde mange fortvilte tanker den gangen, for jeg var jo ikke en sånn som bare lå på sofaen. Jeg var jo en som vanligvis hadde overskudd til alt og alle. Og jeg var ikke en sånn som var sykemeldt over lang tid, og måtte gå på NAV!


Dette er en periode i livet som jeg ikke vil tilbake til, og som jeg ikke «unner min verste fiende». Jeg skammet meg rett og slett for at jeg var så udyktig på alle områder.
Jeg hadde ikke energi til å smøre meg ei brødskive en gang, og fikk hjelp av familien til å ordne med innkjøp, husarbeid, og middags-laging.


Aller minst orket jeg å gå tur, og hvis jeg likevel en sjelden gang klarte å kjempe meg til å gå en runde på 200 meter, så føltes det som jeg hadde blytunge vekter på skuldrene.
Jeg trodde «min tid» var kommet, alvorlig talt, og at dette skulle ende på verst tenkelige vis.


Det gikk et par år, til jeg følte jeg var helt «meg selv» igjen, og det takket være mye gode samtaler, profesjonell hjelp og gode råd til hvordan man tar bedre hensyn til sin egen kropp, og ikke minst; sitt eget tankesett. Jeg fulgte rådene, og synes jeg i dag befinner meg i en mye bedre tilstand totalt sett.


Dette kan bli deg, om du nå sitter og tenker på alt du ikke får gjort, alt du ikke orker, alt som er trist og tungt, hvis du bare velger å få hjelp til å finne DIN vei her i livet. Det er HÅP! Det finnes MULIGHETER! Du må bare være åpen for at du trenger hjelp til å komme på rett spor igjen.


Det er ikke farlig å ha det vondt, men det kan bli verre hvis du velger å ikke gjøre noe med det. Ønsker ikke at du, som leser dette nå, skal bli skremt på noe som helst vis, men jeg vet at det finnes HJELP til SELVHJELP, og det er mange aktører som tilbyr dette. Jeg er en av dem, og har et brennende ønske om å hjelpe til.


Ta deg selv på alvor, og gjør et viktig valg i dag!

Del denne siden