19. nov, 2017

Hvordan firmanavnet ble til...

Det er ikke helt naturlig for meg å blogge, men jeg har i de senere årene beveget meg såpass mye utenfor komfortsonen, at jeg gjør det likevel. Litt gal skal man vel være...🤪

Og nå ønsker jeg først og fremst å fortelle hvordan firmanavnet Deler av Livet - Coaching AS kom til:

For et par år siden startet min venninne Elisabeth og jeg en Facebook-gruppe, der vi ønsket å dele kloke ord, sitater, opplevelser og andre innlegg, som kunne hjelpe noen på veien videre i sine liv. Vi er begge nysgjerrige på hva som rører seg i et menneskes sinn, og på hva som gjør at man er akkurat der man er, nå. Dernest kommer funderinger rundt hvordan man kan komme seg videre, og hvor vil vi?

Etter litt grubling på hva vi skulle kalle denne gruppen, var det Elisabeth som kom med idéen  "Dele Livet". Helt supert, og akkurat i tråd med hva vi ville formidle! Mange har erfaringer om smått og stort her i livet, og det er vel nyttig å høre andres historier?

Gruppen ble ikke stor, men vi som var medlemmer der, delte litt forskjellig med hverandre over en kort periode. Ikke så mye privat, men diverse innlegg fra nettet som handlet om diverse lag av livet.

Når jeg skriver "lag", tenker jeg på kransekaken som en metafor for livet. Den starter med en stor ring i bunnen, og ender med en liten ring på toppen. Den store ringen i bunnen er vårt fundament, vår grunnmur, den som holder oss oppreist, og som forhåpentligvis ligger støtt når de forskjellige hendelsene i livet dukker opp. Ikke alle hendelser er like enkle å forholde seg til. Den øverste ringen blir for meg et symbol på målet; "toppen av kransekaken". Og dit vil vi vel?

Som coach hadde jeg lenge et ønske om å starte for meg selv, og lurte bl.a. lenge på hva jeg skulle ha som firmanavn. Med gruppenavnet fra Facebook i bakhodet, kom jeg fram til at det måtte bli Deler av Livet - Coaching AS. Dette navnet innebærer en dobbelt betydning.

Når man går til en coach, kan man 1: dele noe fra livet sitt, og man kan 2: dele enkelte deler av livet.

Eller sagt på en annen måte, når man er i gode samtaler med noen, så handler det om to ting:

Jeg deler av livet mitt.

Jeg deler bare noen deler av livet mitt.

Ønsker deg lykke til i livet ditt! Og jeg ser fram til å høre fra deg, dersom du skulle ha behov for en samtale en vakker dag❤.

mvh

Kathrine Tollehaug 

Del denne siden