Jeg er Kathrine Tollehaug, NLP Master Coach. I tillegg har jeg studert Coaching og Relasjonsledelse på Oslo Met (tidl.Høyskolen i Oslo/Akershus). Det betyr at jeg også har kompetanse innen ledelsesbasert teamcoaching og coachende lederstil.

 Til daglig jobber jeg med medlemsservice i en fagforening. I tillegg jobber jeg som mentor/coach i portalen www.gomentor.no . Her kan du klikke deg rett inn på min link som er: 

https://www.gomentor.no/mentorer/kathrinetollehaug

Jeg er i begynnelsen av 50- årene, og bor i Øvre Eiker med mann og barn. Jeg er en utpreget omsorgsperson, og ønsker å være en støttespiller for andre mennesker. Jeg har selv erfart tunge perioder i livet, og har delt dette med gode samtalepartnere og kommet meg videre. 

Jeg kommer opprinnelig fra Grimstad, og føler meg fortsatt som ei "sørlandsjente", selv om jeg har bodd på Østlandet i mer enn 30 år. Jeg har aner fra Jæren, og har dermed litt "rogalandsblod" i årene også.

Av interesser, utenom familie, står musikk høyt på listen. Familien er ellers engasjert i langrenn og orientering. 

Coaching og NLP?

Litt om coaching:

Coaching kan defineres som en "kommunikasjonsform som fremmer handling og læring på et personlig og faglig plan, gjennom bevisstgjøring, utfordring og motivasjon". Coaching fokuserer på nåtid og fremtid, er løsnings - og mulighetsorientert, og har som idégrunnlag at enkeltmennesket selv har svarene.

Litt om NLP:

Bokstavene står for Nevro Linguistisk Programmering, og er en modell om hvordan vi kommuniserer med oss selv og andre. Skaperne av NLP var Richard Bandler og John Grinder (hhv psykolog og språkforsker). Modellen ble skapt på 70-tallet og forklarer oss hvordan vi bearbeider informasjon som kommer utenfra og inn i oss gjennom sansene våre.

Hvorfor coaching?

For den som er motivert for å bli coachet, ligger det store muligheter for utvikling og venter på deg!

Coachen sin oppgave er å følge deg i saken din, skape bevissthet rundt et tema, slik at du kan finne fram til neste steg, og til slutt nå målet ditt.

Husk: Ingen utfordring er for liten eller for stor!

Eksempler på utfordringer

Lite eller ingen livsgnist lenger!

Lavt energi-nivå, og ønsker større kapasitet!

Lavt selvbilde/selvfølelse.

Uro over fremtiden.

Bekymringer og tankekaos.

Hvordan komme meg tilbake til jobb etter lengre sykemelding?

Hvorfor klarer jeg ikke det samme som før?

Skammer meg over å gå på sykemelding.

Del denne siden